Σχολή Χορού Dance-Up

Νιώθεις, ζεις, βιώνεις το σώμα.

Το DanceUp Studio μαθαίνει τους ανθρώπους ν’ αποκτήσουν εμπειρίες με το σώμα τους, να κινηθούν, να χορέψουν. Στηρίζει τους εραστές της τέχνης και έκφρασης του χορού. 

Μέσω του χορού, το σώμα κινείται, πάλεται, δονείται, αρχίζει να ζεσταίνεται, να ενεργοποιείται και να ακτινοβολεί. Αποκτά τον πραγματικό του όγκο και εκπέμπει ενέργεια, φως, σκέψεις, έκφραση. Συνομιλώντας με το άλλο σώμα - που κάνει το ίδιο - δημιουργείται ένας διάλογος, επικοινωνία. Αυτός είναι ο χορός. Μια απλή κίνηση η οποία φέρνει τους ανθρώπους σε μια χορευτική και κινητική συνάντηση με τελικό προορισμό την ανακάλυψη μιας νέας γλώσσας.

Μέσα από το χορό οι άνθρωποι γίνονται φορείς κουλτούρας, αισθητικής, ηθικής. Η ατμόσφαιρα μέσα στην οποία λειτουργεί το DanceUp Studio, επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται. Δεν δίνονται κατευθυντήριες γραμμές να εκφράζονται όπως επιθυμεί η μέθοδος ή η κουλτούρα μιας συγκεκριμένης σχολής. Μέσα από τα δικά τους στοιχεία βοηθάμε να βρούνε το δικό τους προσωπικό τρόπο έκφρασης, το δικό τους εαυτό και το δικό τους χαρακτήρα πάνω στην κίνηση. Αυτό δημιουργείται από μια κλασική μέθοδο και μόνο – εκεί που ενώνονται όλες οι μέθοδοι και του κλασικού και του σύγχρονου. Είναι η μέθοδός της κλασικής ανατομίας και της κινησιολογίας. Τα μαθήματα μας βασίζονται πάνω σ’ αυτή την κλασική κίνηση.

Σοφία Φλώρου


Είσοδος

Πρόσφατες καταχωρίσεις

Ψηφοφορία

Ποιός χορός σας ενδιαφέρει πιο πολύ να εξασκηθείτε;:

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 0 επισκέπτες.

 design & development: D3signAddict